46 Degrees coffee
46 Degrees coffee
46 Degrees coffee
2023
2023
2023
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Project
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46 Degrees coffee
46 Degrees coffee
Client
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46 Degrees coffee
46 Degrees coffee
YEAR
YEAR
2023
2023
Field
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Branding
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Project Overview
46 degrees is the optimal temperature to fully appreciate the taste of coffee. Additionally, pouring coffee at a 15-degree angle minimizes cooling and prevents splashing. The roasting brand ‘46 DEGREES COFFEE’ was founded on the pursuit of the ideal temperature and angle to best enjoy coffee’s natural flavors and aromas. The graphic system, utilizing the 46-degree temperature and 15-degree angle, conveys the brand’s commitment to providing the perfect coffee experience.
46 degrees is the optimal temperature to fully appreciate the taste of coffee. Additionally, pouring coffee at a 15-degree angle minimizes cooling and prevents splashing. The roasting brand ‘46 DEGREES COFFEE’ was founded on the pursuit of the ideal temperature and angle to best enjoy coffee’s natural flavors and aromas. The graphic system, utilizing the 46-degree temperature and 15-degree angle, conveys the brand’s commitment to providing the perfect coffee experience.
한글 보기
46도는 커피 맛을 가장 잘 느낄 수 있는 커피의 온도입니다. 너무 뜨거우면 커피의 맛을 제대로 느끼기 어렵고, 너무 차가워도 커피의 향을 온전히 느낄 수 없습니다. 또한, 커피를 따를 때에는 15도의 기울기로 따르면 뜨거운 커피가 식는 것을 최소화하고 튀거나 흐르지 않게 커피를 따를 수 있습니다. 로스팅 브랜드 '46 DEGREES COFFEE'는 커피 본연의 맛과 향을 가장 잘 느낄 수 있는 온도와 각도를 찾는 것에서 시작되었습니다. 46도의 온도와 15도의 각도를 활용한 그래픽 시스템은 고객에게 가장 완벽한 조건의 원두를 제공하는 브랜드 메시지를 담았습니다.
한글 보기
46도는 커피 맛을 가장 잘 느낄 수 있는 커피의 온도입니다. 너무 뜨거우면 커피의 맛을 제대로 느끼기 어렵고, 너무 차가워도 커피의 향을 온전히 느낄 수 없습니다. 또한, 커피를 따를 때에는 15도의 기울기로 따르면 뜨거운 커피가 식는 것을 최소화하고 튀거나 흐르지 않게 커피를 따를 수 있습니다. 로스팅 브랜드 '46 DEGREES COFFEE'는 커피 본연의 맛과 향을 가장 잘 느낄 수 있는 온도와 각도를 찾는 것에서 시작되었습니다. 46도의 온도와 15도의 각도를 활용한 그래픽 시스템은 고객에게 가장 완벽한 조건의 원두를 제공하는 브랜드 메시지를 담았습니다.
한글 보기
46도는 커피 맛을 가장 잘 느낄 수 있는 커피의 온도입니다. 너무 뜨거우면 커피의 맛을 제대로 느끼기 어렵고, 너무 차가워도 커피의 향을 온전히 느낄 수 없습니다. 또한, 커피를 따를 때에는 15도의 기울기로 따르면 뜨거운 커피가 식는 것을 최소화하고 튀거나 흐르지 않게 커피를 따를 수 있습니다. 로스팅 브랜드 '46 DEGREES COFFEE'는 커피 본연의 맛과 향을 가장 잘 느낄 수 있는 온도와 각도를 찾는 것에서 시작되었습니다. 46도의 온도와 15도의 각도를 활용한 그래픽 시스템은 고객에게 가장 완벽한 조건의 원두를 제공하는 브랜드 메시지를 담았습니다.
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Brand Strategy
UNDOT, UNIFIELD
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UNDOT, UNIFIELD
Brand Consulting
UNIFIELD
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UNIFIELD
Director
HYUNWOO CHOI
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HYUNWOO CHOI
Brand Design
UNDOT
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UNDOT
We don't put a period on the brand.
© 2024 UNDOT.
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